Petitchef

Piure de castane

Desert
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cum se procedeaza:
    Castanele se cresteaza in crucis si se pun la fiert 1 ora.
  • Dupa ce se curata de coaja exterioara si interioara se pun intr-o cratita cu putina apa si unt si se inabusa sub capac pana se inmoaie.
  • Apoi se trec prin sita si se pun din nou pe foc, se bat cu telul si se adauga lapte fierbinte, sare si piper.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de spanac
Piure de spanac
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Piure de mazare cu leurda
Piure de mazare cu leurda
3 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: