Petitchef

Piure de castane

Desert
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cum se procedeaza:
    Castanele se cresteaza in crucis si se pun la fiert 1 ora.
  • Dupa ce se curata de coaja exterioara si interioara se pun intr-o cratita cu putina apa si unt si se inabusa sub capac pana se inmoaie.
  • Apoi se trec prin sita si se pun din nou pe foc, se bat cu telul si se adauga lapte fierbinte, sare si piper.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de mere la multiooker cookeo
Piure de mere la multiooker cookeo
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează