Ingrediente: o cana de orez, o ceapa mare, 1-2 pahare de apa, 50 ml ulei, sare, piper, marar tocat, un borcan de zacusca din legume crude, cateva masline....
Ingrediente: 5 cartofi, 300 g hiribe(ciuperci), 150 g mazare verde, 2 lg ardei rosu tocat, o ceapa, putin piper,boia, oregano,sare, 3 lg ulei de masline, pt praj...
Ingrediente: 8 ardei copti 2 cepeo lingura bulion de casa o lingura de fainaboia de ardei dulcesarepipercimbru patrunjel verdecativa catei de usuroi...
Ingrediente: 8 cartofi o ceapa un ardei un morcov 4 catei de usturoi o lingura de faina 2 rosii 2 cani de apa o legatura de patrunjel sare, boia, piper putin ulei...
Mâncărurile de post sunt foarte sănătoase și sănătoase reprezentând un beneficiu pentru organism doarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. Legumele, fructele și cerealele constituie baza produselor de post gătite în casă sau cumpărate.
Ingrediente: 400 grame de naut fiert ,scurs, 3 rosii,taiate cuburi,puteti folosi si varianta din conserva, 2 linguri de ulei de masline, 2 cepe rosii medii,tocate...
Ingrediente: 1 kg de ceapa un ardei gras sau capia cateva felii de telina 6 rosii sare, piper, cimbru dupa gust o frunza de dafin cateva boabe de piper si coriand...
Tajine (tagine) este numele generic pentru un tip de mancare din bucatariile nord-africane (Maroc, Tunisia, Algeria). Cuvantul tajine se refera, de fapt, la vasul in care acest tip de mancare este gatit.