Petitchef

Aspic cu fructe

Desert
4 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se scurge zeama de la compotul de ananas si piersici, zeama se amesteca cu gelatina si se lasa la muiat. Intre timp se taie din portocala felii rotunde care se vor pune pe fundul vaselor in care punem aspicul si din kiwi tot felii rotunde pe care le punem pe peretii laterali ai vaselor.
  • Se taie in bucati portocalele, kiwiul, bananele,ananasul si piersicile.
  • Se amesteca intr-un castron. Si se pun in vasele unde am pus rondelele de portocale si de kiwi. Se incalzeste gelatina la 60C, se toarna peste fructe si se da la rece.
  • Cand s-a inchegat se introduce vasul intr-o cratita cu apa fierbinte pentru cateva secunde , se rastoarna pe o farfurie si se serveste.

Poze

Aspic cu fructe, poza 1
Aspic cu fructe, poza 2
Aspic cu fructe, poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Pizza cu fructe


Comentarii:

13/01/2014

:*

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Aspic racoritor
Aspic racoritor
4 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu fructe si ciocolata
Tort cu fructe si ciocolata
8 porții
2 ore
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort cu fructe
Tort cu fructe
8 porții
2 ore
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Pizza cu fructe
Pizza cu fructe
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cub Rubik cu fructe
Cub Rubik cu fructe
2 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tarta Stea cu fructe
Tarta Stea cu fructe
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseRasfat dulce de Valentine’s Day sau de DragobeteRasfat dulce de Valentine’s Day sau de DragobeteSalata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: