Petitchef

Tort cu fructe și cappuccino

:)

Desert
15 porții
7 ore
Ușor

Ingrediente

15

Preparare

  • Se amesteca cele 2 compoturi.
  • Se hidratează gelatina. Se amesteca laptele cu zaharul, budinca și cappuccino și se fierbe pana se îngroașă. Se adaugă gelatina, 200 ml frișcă lichida și 200 g frișcă bătută. Se taie fructele cubulete. Se tapetează tava cu folie de aluminiu. Se insiropeaza pișcoturile și se pune un strat în tava, crema , ananas, pișcoturi, crema, căpșuni, pișcoturi, crema, kiwi și pișcoturi. Se învelește cu folie și se lasă la rece 6 ore.
  • Se bate frișca. Se taie kiwi felii. Se răstoarnă tortul și se îndepărtează folia. Se decorează cu frișcă și fructe și se lasă la rece câteva ore.

Rețete inrudite

YouTube

Tort cu capsune



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3 h 20 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort flan cu vanilie
Tort flan cu vanilie
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează