Petitchef

Tort cu fructe și cappuccino

Desert
15 porții
7 ore
Ușor
:)

Ingrediente

15

Preparare

  • Se amesteca cele 2 compoturi.
  • Se hidratează gelatina. Se amesteca laptele cu zaharul, budinca și cappuccino și se fierbe pana se îngroașă. Se adaugă gelatina, 200 ml frișcă lichida și 200 g frișcă bătută. Se taie fructele cubulete. Se tapetează tava cu folie de aluminiu. Se insiropeaza pișcoturile și se pune un strat în tava, crema , ananas, pișcoturi, crema, căpșuni, pișcoturi, crema, kiwi și pișcoturi. Se învelește cu folie și se lasă la rece 6 ore.
  • Se bate frișca. Se taie kiwi felii. Se răstoarnă tortul și se îndepărtează folia. Se decorează cu frișcă și fructe și se lasă la rece câteva ore.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort Cifra
Tort Cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3 h 20 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort cu fructe si ciocolata
Tort cu fructe si ciocolata
8 porții
2 ore
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort diplomat cu fructe
Tort diplomat cu fructe
6 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.