Petitchef

Tort cu fructe și cappuccino

Desert
15 porții
7 ore
Ușor
:)

Ingrediente

Numarul de porții: 15
Blat: 400 g pișcoturi

Sirop : zeama de la un compot de ananas, zeama de la un compot de căpșuni.

Crema : 1 plic budinca de vanilie, 500 ml lapte, 200 g zahar, 2 pliculețe gelatina, 2 pliculețe cappuccino de vanilie, 400 ml frișcă, 1 compot de ananas, 1 compot de căpșuni, 1 kiwi.

Decor: 500 ml frișcă, 1 compot de ananas, 2 kiwi.

Preparare

  • Se amesteca cele 2 compoturi.
  • Se hidratează gelatina. Se amesteca laptele cu zaharul, budinca și cappuccino și se fierbe pana se îngroașă. Se adaugă gelatina, 200 ml frișcă lichida și 200 g frișcă bătută. Se taie fructele cubulete. Se tapetează tava cu folie de aluminiu. Se insiropeaza pișcoturile și se pune un strat în tava, crema , ananas, pișcoturi, crema, căpșuni, pișcoturi, crema, kiwi și pișcoturi. Se învelește cu folie și se lasă la rece 6 ore.
  • Se bate frișca. Se taie kiwi felii. Se răstoarnă tortul și se îndepărtează folia. Se decorează cu frișcă și fructe și se lasă la rece câteva ore.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort diplomat cu fructe
Tort diplomat cu fructe
6 porții
1h15m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort cu fructe si ciocolata
Tort cu fructe si ciocolata
8 porții
2 ore
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3h20m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort Cifra
Tort Cifra
6 porții
2h12m
Ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei