Petitchef

Tort fluture

Desert
4 porții
30 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Blat:

Crema:

Ornat:

Preparare

  • Se procedeaza ca la orice pandispan, se taie in trei pe orizontala si se insiropeaza.
  • Ouale se bat spuma cu zaharul si se pun la fiert pe baie de aburi, se bate incontinuu pana se formeaza o crema grasa,s e adauga vanilia si se lasa la racit. Cand e rece se mixeaza cu untul.
  • Montam tortul in tava cu inel detasabil astfel: blat-fructe- crema, blat-fructe-crema, blat-fructe-crema.
    Dam tortul la rece pt o ora, detasam inelul si taiem tortul in doua parti egale pe vertical.
  • Intoarcem cele doua parti spate in spate si taiem in doua astfel incat sa formam aripioarele fluturasului.


Poze

Tort fluture, poza 1
Tort fluture, poza 2
Tort fluture, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort diplomat - fluture
Tort diplomat - fluture
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort 100% ciocolata - tort razvan
Tort 100% ciocolata - tort "razvan"
10 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.