Clătite cu banane fără adaos de zahăr, perfecte pentru micul dejun!

votează acum
Desert
4 porții
Foarte ușor
20 min

Nouă, celor de la Petitchef, ne place să facem clătite cu banane! Veți adora aceste clătite cu banane fără adaos de zahăr, care sunt atât de ușor de făcut! Cu textura lor moale și miezul de banană topită, sunt modul perfect de a începe ziua. În doar câteva minute, puteți pregăti niște clătite super-rapide, dulci în mod natural. Îți plac aromele intense? Încearcă versiunea noastră cu aromă de banane pentru și mai multă savoare. Și dacă sunteți în căutarea unei alternative vegane și fără gluten, avem exact ce vă trebuie! Descoperă rețeta noastră fără ouă și fără gluten, la fel de delicioasă ca întotdeauna. Micul plus? Aici, bucățile de banană sunt înmuiate direct în aluat, pentru un gust irezistibil la fiecare mușcătură. Trebuie să încercați!


Ingrediente

4

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min

Observații

Se pot înlocui chipsurile de ciocolată neagră?
Puteți folosi chipsuri de ciocolată albă, cu lapte sau rubinie. De asemenea, puteți toca ciocolata și să o adăugați sau să o omiteți.
Puteți înlocui ciocolata cu unt de arahide sau cu piure de arahide.
Nu ezitați să adăugați nuci tocate dacă doriți!

Pot înlocui banana?
O puteți înlocui cu măr, iar vestea bună este că am făcut deja această rețetă - o puteți găsi aici!

Ce fel de lapte ar trebui să folosesc pentru această rețetă?
Puteți folosi orice fel de lapte pentru această rețetă: vegetal sau animal.

Ce făină ar trebui să folosesc pentru această rețetă?
Puteți folosi făina de grâu pe care o alegeți sau puteți reduce puțin cantitatea de făină pentru a adăuga pudră de migdale sau alune, de exemplu.

Cum păstrez clătitele?
Le puteți păstra într-o cutie etanșă în frigider timp de până la 3 zile sau le puteți congela pentru a vă bucura de ele mai mult timp!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+