Petitchef

Clatite cu nutela si banane

Desert
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

pt clatite:

pt umplutura:

Preparare

  • Frecam ouale intregi cu zaharul,pana se topeste. Adaugam apoi un praf de sare, esenta de rom si 2 linguri de ulei .
  • Punem faina, omogenizam bine compozitia, dupa care adaugam apa minerala, pana ajungem la consistenta dorita .
  • Punem tigaia la incins si cu ajutorul unui polonic turnam compozitia si rasucim tigaia pana se intinde pe toata suprafata.
  • Le coacem pe ambele parti pana devin aurii. Le umplem cu nutella si felii de banana.
    Ornam cu frisca optional.


Întrebări:




Comentarii:

18/12/2012

Delicioase...

(0) (0) Abuz
10/09/2011

Ami place reteta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Clătite cu mere fără zahăr adăugat
Clătite cu mere fără zahăr adăugat
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clătite vegane și fără gluten
Clătite vegane și fără gluten
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clatite cu pastis
Clatite cu pastis
15 porții
47 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clatite marmorate
Clatite marmorate
8 porții
1 h 32 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Clatite samosas
Clatite samosas
8 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Clatite cu bere blonda
Clatite cu bere blonda
10 porții
39 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează