Dulceață de mango făcută în casă cu doar 3 ingrediente!

Altele
Foarte ușor
1 h 10 m
94 Kcal

Dulceața de mango făcută în casă începe cu elementele esențiale: mango copt, puțin zahăr și un strop de lămâie pentru a echilibra fiecare îmbucătură. Este nevoie de doar trei ingrediente pentru a face o dulceață de casă care se păstrează timp de mai multe săptămâni. Este cel mai bun mod de a profita la maximum de fructele prea coapte. Delicioasă la micul dejun, se combină minunat cu brânzeturile, îmbunătățește carnea albă și oferă un contrast neașteptat în mâncărurile sărate. Este, de asemenea, un succes în deserturile simple, cum ar fi iaurtul, prăjiturile cu burete sau panna cotta. Prepararea sa la domiciliu este rapidă și ușoară, iar rezultatul transformă complet pâinea prăjită... dar și meniurile.

Ingrediente

8
Cost estimat: 1.96 (0.25€/porție)

Materiale

  • Placă de tăiat
  • Cuțit
  • Lingură
  • Lingură de lemn sau spatulă de silicon
  • Mixer electric (opțional)
  • Storcător
  • Termometru de gătit sau vas puțin adânc
  • Borcan de sticlă sterilizat cu capac