Gogosi pufoase

De florykfloryk
(4.53/5 - 6209 voturi)
824 comentarii


Ingrediente

500 gr faina
25gr drojdie
150 ml lapte cald
70 gr zahar
2oua
15 gr rom
39 gr ulei
sare
vanilie
coaja rasa de lamaie

Preparare

jumatate din cantitatea de lapte se amesteca cu drojdia,si cateva linguri de faina,se lasa la crescut o jumatate de ora,
restul de lapte impreuna zaharul ouale,romul uleiul sarea,vanilia coaja de lamaiese pun intr-o craticioarape foc,se incalzeste,
apoi se pune si drojdia crescuta,apoi se pune faina trepetat,se faceun aluat
framantandu-se pana nu se mai lipeste,
se mai pune un pic de ulei si se mai framanta ca pe cozonac,
se lasa la crescut o ora,la cald acoperit vasul cu un prosop,
se intinde o foaie de 1 cm,se taie gogosile cu un pahar,
se mai lasa un pic la crescut asa taiate,
apoi se coc in uleiul incins,
se pudreaza cu zahar pudra in care s-a pus zahar vanilat,
POFTA BUNA,,,

Printează paginaAdaugă la favorite
De florykfloryk



Punctează această reţetă:

Comentarii (824):

5 / 5
Postat 19/08/2015, 20:05

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, cuvantul INFO la una dintre adresele noastre de email:

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
1 / 5
Postat 23/11/2013, 11:55

Pai dumnezeu sa mai inteleaga.... nu aam mai auzit de asa reteta de gogosi, ca restul de lapte se pune la foc cu restul, adica coaja de lamiie ,zaherul, romul ouale...? ouale, adica? facem omelet ,cu gogosi, se poate asa cv sa scriti, ca restul se pun la foc!! si este trecut si oul in lapte toate la fiert,,, kirie lesion ,pios xana akuse eti sintaki.... xate olla trelatikate... eti sintaki na mou lipi... na ta kano opos xero ego,,, ia na xalaso kai tha ilika ia na tha petaxo ,meta...

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 05/09/2015, 17:44

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
4 / 5
Postat 16/02/2014, 13:49

Minunata retet mm bun un iami iami cea mai bana reteta de gogosi din toata lumea bravo felicitari esti proasta dar te duce mintea
glumeamhahahahahahahahahhahahahhaahhahahahhahhahahahhahhahhahahhahahhahhahahhahahhahahahhahhahhahahahahahahahahhahahahhhahahahahhahahahahahhhahahhahahhahahhahahahhahahahhahahahhhahahhahhahahahhahaahhahhahahhahahhahahahhahahhaahahhahahhahhahahhhahhahahhahahhahhahahhahhahahhahhahahahhahahahahahhahhahahahahahahahah

(0) (1) Abuz
5 / 5dan_anmeldung
Postat 27/05/2012, 10:18

Nu mai spune????
Ba, tu esti Berila??? Cine ti-a spus tie sa fierbi ouale cu laptele??? Se vede ca esti intunecat mintal!!! De und vii tu, de la scoala de hadicapati mintali??? Daca nu stii sa gatesti nu mai intra aici si da comentarii aiurea, ca vin si iti torn ouale fierte in lapte peste creierul ala mucegait!!!
Reteta este super, daca nu crezi intreaba pe Jessi, prietena lui Milli :-)

(0) (0) Abuz
1 / 5
Postat 22/03/2017, 18:35

Reteta e bleeeaaa.poza e super dar reteta neekilibrata.....prea putine lichid la cantitatea de faina ,aluatul mia iesit fff tare am adaugat inca si la copt miau iesit jumatate pufosi juma rahat si plus la toate nu au reusit sa se coaca bine,pe la sufrafete maro prea inkis -inauntru crude kiar aluat.

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 27/05/2012, 11:44

Eu stiu ca Jessi e o doamna cu gusturi rafinate, dar curva aia de Milli habar n-are ce vrea de la viata.
Nu mai amesteca tu merele cu prune, ca vorba aia:" potcovesti calul, si magarul ridica copita!"
Si ca sa fim putin si on topic, gogosile-s foarte bune, ai si tu dreptate uneori.

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 25/01/2014, 12:24

Super bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 15/09/2013, 11:36

Foarte bune gogosile ca se fac usor si arata foarte bine si sunt atat de bune ca iti vine sa le maninci pe toate pe care leai facut si va urez sa loati si voi reteta aceasta a pofta buna

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
4 / 5
Postat 10/01/2013, 20:50

Sunt pufoase,ar mai fi mers putin zahar in aluat.Timpul de pregatire e ceva mai lung,o juma de ora la drojdie,apoi o ora la aluat,plus intins foaia,decupat si prajit,tapetat cu pudra,in total mie mi-a ocupat 1 ora si 50 min.A meritat sunt bune.

(0) (0) Abuz

Sort:    Filter:

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cum se fac galuste pufoase din gris?Cum se fac galuste pufoase din gris?Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneascaPufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei
(c) Madeinwork | Mențiuni legale