Petitchef

Guguluf marmorat cu mascarpone

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Ouale se mixeaza bine impreuna cu zaharul. Se adauga putin cate putin untul topit, pana obtinem o crema fina.
  • Faina se cerne, se amesteca cu bicarbonatul stins cu otet si sarea. Se adauga apoi amestecul de oua, putin cate putin, zaharul vanilat si mascarponele amestecat cu branza de vaci.
  • In forma de guguluf , unsa cu unt si presarata cu zahar, se toarna cam 3/4 din compozitie.
    In restul se amesteca cacaua, omogenizand.
  • Se toarna peste aluatul deja asezat in forma, "amestecand" fara a obtine o compozitie uniforma ca si culoare,. Se da tava la cuptorul preincalzit, la foc mare pt 15 min, apoi se scade focul la mijlociu si mai lasam aprox. 20 minute.
  • Preparam glazura:
    batem albusul de ou, nu mult, si adaugam apoi zaharul pudra si zeama de lamaie amestecand bine, bine.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Guguluf cu mac
Guguluf cu mac
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Guguluf auriu cu branza
Guguluf auriu cu branza
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Guguluf cu ciocolata
Guguluf cu ciocolata
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Vols au vent cu mascarpone si zmeura
Vols au vent cu mascarpone si zmeura
8 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Chec mascarpone
Chec mascarpone
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Moelleux cu caise si mascarpone
Moelleux cu caise si mascarpone
8 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipica Mascarpone – o branza atipica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei