Petitchef

Guguluf marmorat cu mascarpone

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Ouale se mixeaza bine impreuna cu zaharul. Se adauga putin cate putin untul topit, pana obtinem o crema fina.
  • Faina se cerne, se amesteca cu bicarbonatul stins cu otet si sarea. Se adauga apoi amestecul de oua, putin cate putin, zaharul vanilat si mascarponele amestecat cu branza de vaci.
  • In forma de guguluf , unsa cu unt si presarata cu zahar, se toarna cam 3/4 din compozitie.
    In restul se amesteca cacaua, omogenizand.
  • Se toarna peste aluatul deja asezat in forma, "amestecand" fara a obtine o compozitie uniforma ca si culoare,. Se da tava la cuptorul preincalzit, la foc mare pt 15 min, apoi se scade focul la mijlociu si mai lasam aprox. 20 minute.
  • Preparam glazura:
    batem albusul de ou, nu mult, si adaugam apoi zaharul pudra si zeama de lamaie amestecand bine, bine.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Moelleux cu caise si mascarpone
Moelleux cu caise si mascarpone
8 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Cum să faci o cremă perfectă de mascarpone?
Cum să faci o cremă perfectă de mascarpone?
8 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Chec mascarpone
Chec mascarpone
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Vols au vent cu mascarpone si zmeura
Vols au vent cu mascarpone si zmeura
8 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Briosa leopard
Briosa leopard
6 porții
4 h 10 m
Ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipica Mascarpone – o branza atipica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează