Petitchef

New York Cheesecake ( fara coacere )

O varianta usoara a celebrului cheesecake.
Eu am folosit o forma mica de 18 cm, daca folositi de 23 cm urmariti cantitatile dintre paranteze.

Desert
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru sirop :

Preparare

  • Etapa 1 - New York Cheesecake ( fara coacere )
    Faramati biscuitii cu un robot de bucatarie, ciocan pentru snitele, sucitor,etc. varsati-va nervii pe ei si faceti-i praf :D
  • Etapa 2 - New York Cheesecake ( fara coacere )
    Topiti untul la foc mic sau bain marie impreuna cu nuttella, il adaugati peste biscuiti si amestecati bine. Va arata ca un nisip umed , va ganditi la mare, la soare deci merge perfect acasta prajitura fina si racoroasa.

    Tapetati forma cu hartie de copt. Eu am pus doar pe partea de jos.
    Adaugati compozitia in forma si apasati foarte bine cu o lingura.
  • Etapa 3 - New York Cheesecake ( fara coacere )
    Dati tava la rece ( frigider ) pentru 30 de minute. acoperita cu folie de plastic.
    Intre timp, amestecati crema de branza cu mascarpone, vanilia si zaharul pudra; cand devine cremoasa adaugati frisca lichida si mai mixati 2-3 minute.
    Intindeti crema peste blatul de biscuiti si lasati la frigider, cel putin 2 ore ( de preferinta ar fi peste noapte )
  • Siropul:

    Puneti zaharul pe foc si il lasati sa se topeasca; adaugati lamaia, 2 linguri de apa apoi frisca lichida si mai lasati 2 minute.

    Eu am facut acele mici bilute si betisoare care le vedeti pe margine din zaharul caramelizat (inainte de a adauga lamaia si restul ca altfel nu se intaresc) pe o folie de aluminium.
  • Ornati cu siropul cand acesta s-a racit.

    Cand taiati cheesecake-ul folositi un cutit cu lama subtire incalzit in apa si sters dupa fiecare taietura.


Poze

New York Cheesecake ( fara coacere )
New York Cheesecake ( fara coacere ) - poza 2
New York Cheesecake ( fara coacere ) - poza 3

Întrebări:

Buna ziua! As vrea si eu sa incerc reteta asta, dar ca o gospodina desavarsita ce sunt nu stiu ce e aia "crema de branza", mai exact. Pot folosi doar mascarpone? Eu locuiesc in Germania si nu vorbesc limba asa ca nici nu stiu cum se zice la crema de branza :D Sper sa ma puteti lamuri cat de curand. Va multumesc!

Răspuns:

Buna ziua Da sigur, folositi mascarpone. Am specificat si crema de branza in paranteza in cazul in care cineva prefera sau nu gaseste mascarpone dar daca aveti folositi doar mascarpone. Crema de branza este de exemplu philadelphia simpla. Va las un link mai jos poate va este de ajutor. http://en.wikipedia.org/wiki/Cream_cheese O zi buna.




Comentarii (25):

Vio, 31/03/2023

Este super delicios! Toata familia mea îl adoră! Îl pregătesc cu mare plăcere de fiecare dată! ❤

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Anamaria, 01/01/2023

Este absolut delicioasa. Este desertul preferat al familiei, iar copiii sunt foarte mofturosi cand vine vorba de dulciuri facute in casa. Un cheesecake nu refuza niciodataMultumim pentru reteta!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Vio, 24/08/2022

Pregătesc cheese cake-ul cu drag de fiecare dată! Desigur că avem mai multe rețete preferate, însă toată familia este super încântată de rețetă!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
adi, 17/10/2018

Toată familia mea iubește această prăjitură.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/04/2015

Excelenta si usor de facut!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
laura cioabla, 25/11/2014

Beton

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/11/2013

Daca vreti sa aruncati 50 de ron pe geam(atat costa ingredientele) puteti sa incercati aceasta reteta,am respectat reteta 100% si a iesit o balta mizerabila.Multumesc

am gătit această rețetă (0) (3) Abuz
22/09/2013

A iesit foarte buna si se prepara atat de usor:)

am gătit această rețetă (2) (0) Abuz
crina-1, 17/03/2023

"150gr biscuiti digestivi (200gr)" sitot asa toate ingredientele! Care-i dozajul bun?
Apoi crema de brinza in magazin este brinza philadelfia ce o puneti ca inlocuitor de mascarpone . Ce folosim cu adevarat?????

(0) (0) Abuz
sanda_ned
sanda_ned, 30/04/2015

Suuper!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cheesecake fără coacere cu lămâie și miere
Cheesecake fără coacere cu lămâie și miere
8 porții
4 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake cu lamaie fara coacere
Cheesecake cu lamaie fara coacere
10 porții
3 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecakes cu speculoos - fără coacere
Cheesecakes cu speculoos - fără coacere
12 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
3.5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează