Nu este usor sa gasim un desert cand suntem alergici / intoleranti la lapte si gluten ... Din fericire, exista alternative! Aceasta reteta este una din categoria fara gluten si fara lactoza. O versiune usoara si la fel de apetisanta, astfel incat toată lumea sa aiba dreptul desert la sfarsitul mesei ;-)
Ingrediente
8
Preparare
Se amesteca faina de orez cu zaharul, sarea si cu ouale.
Apoi adaugati laptele de migdale putin cate putin in timp ce amestecati.
Adaugati prunele si turnati amestecul intr-un recipient de copt.
Gatiti timp de 50 de minute la 180° C. Lasati sa se raceasca inainte de a scoate din forma.
Am citit cu atentie pe toate cutiile de lapte de migdale, orez, soia, etc. si am constatat ca toate au mult ulei adaugat, unele si f. mult zahar. eu nu le-as folosi
Comentarii:
Cum se obtine acasa laptele de migdale?
Am citit cu atentie pe toate cutiile de lapte de migdale, orez, soia, etc. si am constatat ca toate au mult ulei adaugat, unele si f. mult zahar. eu nu le-as folosi