Intr-o oala puneti ciresele, lamaia si zaharul si dati un clocot, amestecand pana zaharul este dizolvat. Cu o furculita zdrobiti ciresele. Dupa ce zaharul s-a topit, raciti compozitia, aprox 10 minute. Apoi puneti compozitia intr-un blender si omogenizati.
Mixul obtinut, laptele si iaurtul le amestecati intr-un bol. Apoi turnati in forma in care doriti sa inghetati.
Dati la congelator peste noapte-amestecand dupa o jumatatae de ora din nou cu mixerul inghetata pentru a nu se forma cristale de gheata.
Daca aveti masina de facut inghetataa doua zi adaugati compozitia in aparat si procesati 25 de minute.
INGHETATA DE MANGO - FARA APARAT DE FACUT INGHETATA
Comentarii:
22/06/2014
In ingrediente nu se mentioneaza laptele, apoi se mentioneaza la preparare. In schimb, frisca dispare cu desavarsire, desi e mentionata la ingrediente. Trebuia sa fie o retete simpla, dar n-are cap si coada...
Comentarii:
In ingrediente nu se mentioneaza laptele, apoi se mentioneaza la preparare. In schimb, frisca dispare cu desavarsire, desi e mentionata la ingrediente. Trebuia sa fie o retete simpla, dar n-are cap si coada...
Belea de buna!
Imi place:(