Petitchef

Migdale caramelizate

Desert
1 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Se amesteca apa cu zaharul intr-o cratita si se pune pe foc mic pana se topeste zaharul. Se mesteca din cand in cand.
  • Cand se topeste zaharul se adauga migdalele (necojite), se amesteca cu grija cu o paleta de lemn pana la evaporarea apei si pana cand zaharul caramel imbraca migdalele. Se adauga mierea, se amesteca bine.
  • Seia de pe foc, se adauga untul, se amesteca repede repede si se rastoarna migdalele pe o foaie pergamet sau pe o folie de aluminiu, separandu-le cu ajutorul unei furculite.

Rețete inrudite

YouTube

Mere caramelizate



Poze

Migdale caramelizate, poza 1
Migdale caramelizate, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Clatite cu mere caramelizate si migdale crocante
Clatite cu mere caramelizate si migdale crocante
4 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort cu crema de zahar ars si migdale caramelizate
Tort cu crema de zahar ars si migdale caramelizate
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura rasturnata cu portocale caramelizate
Prajitura rasturnata cu portocale caramelizate
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Bomboane de casa cu caramel sarat si migdale
Bomboane de casa cu caramel sarat si migdale
6 porții
1 oră
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Chec cu smochine si migdale
Chec cu smochine si migdale
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Laptele de migdale – miracolul vegetal Laptele de migdale – miracolul vegetal

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.