Petitchef

Migdale caramelizate

Desert
1 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Se amesteca apa cu zaharul intr-o cratita si se pune pe foc mic pana se topeste zaharul. Se mesteca din cand in cand.
  • Cand se topeste zaharul se adauga migdalele (necojite), se amesteca cu grija cu o paleta de lemn pana la evaporarea apei si pana cand zaharul caramel imbraca migdalele. Se adauga mierea, se amesteca bine.
  • Seia de pe foc, se adauga untul, se amesteca repede repede si se rastoarna migdalele pe o foaie pergamet sau pe o folie de aluminiu, separandu-le cu ajutorul unei furculite.

Rețete inrudite

YouTube

Poze

Migdale caramelizate, poza 1
Migdale caramelizate, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mere umplute cu portocale, fistic si migdale
Mere umplute cu portocale, fistic si migdale
2 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Clatite cu mere caramelizate si migdale crocante
Clatite cu mere caramelizate si migdale crocante
4 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort cu crema de zahar ars si migdale caramelizate
Tort cu crema de zahar ars si migdale caramelizate
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tarta de zmeura cu crema de migdale
Tarta de zmeura cu crema de migdale
10 porții
40 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Tarta Normanda cu mere si migdale
Tarta Normanda cu mere si migdale
10 porții
2 h 50 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
14 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Laptele de migdale – miracolul vegetal Laptele de migdale – miracolul vegetal

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: