Petitchef

Cannoli

Felul principal
4 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Din faina, pudra de migdale, oua, zahar, sare, unt/untura si vin se framanta un aluat fin care se infasoara in folie de plastic si se lasa la frigider pentru 30 de minute.
  • Dupa ce s-a racit se intinde intr-o foaie subtire se taie discuri rotunde ori in forma de elipsa se infasoara discurile de aluat in jurul formelor de cannoli si de aici se pot prepara in 2 feluri se prajesc in baie de ulei pana se rumenesc frumos pt aproximativ 15 minute, se dau la cuptorul incins in prealabil la 375F, nu inainte de le unge cu albus si presara cu migdalele macinate.
  • Si intr-un caz si-n altul se lasa la racorit si se desfac de pe forma, cu atentie sa nu se rupa ricotta scursa de apa se amesteca bine cu 100ml frisca si eventual zahar vanilat (1 plic) ori o lingura de Marsala se pot orna cu glazura de ciocolata si fistic macinat sau numai fistic, ori nuci ori picaturi de ciocolata.


Întrebări:




Comentarii:

Yrem
Yrem, 17/08/2013

Cred sunt delicioase !!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura delicioasa cu cafea
Prajitura delicioasa cu cafea
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tocanita de porc cu cartofi natur
Tocanita de porc cu cartofi natur
2 porții
43 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Mancare cu marar
Mancare cu marar
2 porții
45 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Milkshake vegan cu zmeura si capsune
Milkshake vegan cu zmeura si capsune
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute ikea cu sos
Chiftelute ikea cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Holy Cannoli! Holy Cannoli!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.