Petitchef

Panacotta

Desert
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
500 ml smantana dulce

1 plic de gelatina

zahar

esenta de vanilie

gem

Preparare

  • Pus pe foc smantana cu zaharul dupa gust si esenta de vanilie pana a dat in clocot. Apoi luat de pe foc si adaugat gelatina inmuiata in prealabil in apa. Nu trebuie sa fie foarte fierbinte smantana atunci cand pui gelatina si nici gelatina nu trebuie sa se fi intarit.
  • Se amesteca bine si se pune intr-o cupa/pahar la frigider. Se serveste cu gem, fructe sau simpla.

Întrebări:




Comentarii:

06/09/2013

Este foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura la microunde
Prajitura la microunde
6 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort panacotta cu struguri, rodie si capsuni
Tort panacotta cu struguri, rodie si capsuni
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulada cu crema de branza si mure
Rulada cu crema de branza si mure
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta cu crema de vanilie si ananas
Tarta cu crema de vanilie si ananas
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: