Petitchef

Prajitura cu mascarpone si pasta de pere

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Frisca se bate spuma, separat amestecam pasta de pere cu branza mascarpone ,gelatina dizolvata la bain marine in putina apa ,perele din compot pasate .Amaromatizat cu esenta de vanile si a amestecat-o cu frisca batuta.
  • Intr-o tava dreptunghiulara cu peretii detasabili asezam un strat de piscoturi care au fost trecute prin zeama de compot.Peste ele intindem un strat de crema ,asezam si al doilea strat de piscoturi insiropate si terminam cu ultimul strat de crema.
  • Dam la rece pentru 1/2 ora dupa care glasam suprafata cu marmelada de coarne pe care am incalzit-o in cuptorul cu microunde ca sa devina fluida sa o pot intinde. Inainte de a portiona se mai lasa la rece inca jumatate de ora.O decorati dupa imaginatie.A folosit gratar de ciocolata alba.

Poze

Prajitura cu mascarpone si pasta de pere, poza 1
Prajitura cu mascarpone si pasta de pere, poza 2
Prajitura cu mascarpone si pasta de pere, poza 3
Prajitura cu mascarpone si pasta de pere, poza 4

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii (12):

luizahurem
luizahurem, 26/03/2018

Este foarte buna, sunt artisana in Mascarpone, cu orice fruct ar fi.IN plus retetele sunt in majoritate de pe acest site.Lasati cleveteala,Ne facem de ras.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/07/2015

In loc de marmelada de coarne am folosit gem de macese acrisor si a iesit foarte bine. Nu sunt multe ingrediente si nu e nici complicat, probabil ca pentru unele persoane lenea e cam mare!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/07/2015

Doamna care nu stie ce inseamna ,,bain marine ,, sa se documenteze si sa afle cum se dizolva gelatina din plic si atunci sa vada ,,gogomania,,

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
constanta_r2013
constanta_r2013, 09/08/2015

Arata bine, sigur o sa incerc. Vad ca sunt mai multe abonate la carcoteli legate de scris decat sa gateasca ceva. Si spun asta pentru ca am observat ca la multe retete apar aceste comentarii rautacioase.Macar daca ar avea curajul sa si semneze postarea.

(0) (0) Abuz
24/07/2015

Bun, dar cam complicat... multe ingrediente...

(0) (1) Abuz
24/07/2015

Foarte apetisant ! Merita incercata

(0) (0) Abuz
24/07/2015

Corect se spune "bain-marie", se pare ca gradina aluia din ceruri e mult mai mare!

(0) (1) Abuz
23/07/2015

Arata bine

(0) (0) Abuz
23/07/2015

Prajitura este minunata,mai greu de gasit ingredientele.

(0) (0) Abuz
23/07/2015

Cred ca , este f. f buna .Este o crema de.Brinza mascalpone

(0) (1) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura rasturnata cu smochine si mascarpone
Prajitura rasturnata cu smochine si mascarpone
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tarta cu pere si migdale sau Tarta Bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau Tarta Bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Vols au vent cu mascarpone si zmeura
Vols au vent cu mascarpone si zmeura
8 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Frangipane cu pere
Frangipane cu pere
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Ce trebuie sa stiti atunci cand recoltati, cumparati sau depozitati pere Ce trebuie sa stiti atunci cand recoltati, cumparati sau depozitati pere Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Mascarpone – o branza atipica Mascarpone – o branza atipica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei