Frisca se bate spuma, separat amestecam pasta de pere cu branza mascarpone ,gelatina dizolvata la bain marine in putina apa ,perele din compot pasate .Amaromatizat cu esenta de vanile si a amestecat-o cu frisca batuta.
Intr-o tava dreptunghiulara cu peretii detasabili asezam un strat de piscoturi care au fost trecute prin zeama de compot.Peste ele intindem un strat de crema ,asezam si al doilea strat de piscoturi insiropate si terminam cu ultimul strat de crema.
Dam la rece pentru 1/2 ora dupa care glasam suprafata cu marmelada de coarne pe care am incalzit-o in cuptorul cu microunde ca sa devina fluida sa o pot intinde. Inainte de a portiona se mai lasa la rece inca jumatate de ora.O decorati dupa imaginatie.A folosit gratar de ciocolata alba.
Este foarte buna, sunt artisana in Mascarpone, cu orice fruct ar fi.IN plus retetele sunt in majoritate de pe acest site.Lasati cleveteala,Ne facem de ras.
In loc de marmelada de coarne am folosit gem de macese acrisor si a iesit foarte bine. Nu sunt multe ingrediente si nu e nici complicat, probabil ca pentru unele persoane lenea e cam mare!
Arata bine, sigur o sa incerc. Vad ca sunt mai multe abonate la carcoteli legate de scris decat sa gateasca ceva. Si spun asta pentru ca am observat ca la multe retete apar aceste comentarii rautacioase.Macar daca ar avea curajul sa si semneze postarea.
Comentarii (12):
Este foarte buna, sunt artisana in Mascarpone, cu orice fruct ar fi.IN plus retetele sunt in majoritate de pe acest site.Lasati cleveteala,Ne facem de ras.
In loc de marmelada de coarne am folosit gem de macese acrisor si a iesit foarte bine. Nu sunt multe ingrediente si nu e nici complicat, probabil ca pentru unele persoane lenea e cam mare!
Doamna care nu stie ce inseamna ,,bain marine ,, sa se documenteze si sa afle cum se dizolva gelatina din plic si atunci sa vada ,,gogomania,,
Arata bine, sigur o sa incerc. Vad ca sunt mai multe abonate la carcoteli legate de scris decat sa gateasca ceva. Si spun asta pentru ca am observat ca la multe retete apar aceste comentarii rautacioase.Macar daca ar avea curajul sa si semneze postarea.
Bun, dar cam complicat... multe ingrediente...
Foarte apetisant ! Merita incercata
Corect se spune "bain-marie", se pare ca gradina aluia din ceruri e mult mai mare!
Arata bine
Prajitura este minunata,mai greu de gasit ingredientele.
Cred ca , este f. f buna .Este o crema de.Brinza mascalpone