Petitchef

Prajitura after eight

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Pentru inceput preparam mousse de menta, topim la bain marie, 200 g ciocolata alba in 50 ml frisca, separat punem la inmuiat 20 g gelatina in 4-5 linguri de apa rece, dupa ce s-a umflat o asezam la bain marie sa se topeasca.
  • Batem tare 150 ml de frisca. Dupa ce s-a topit ciocolata dam de pe baia de aburi si incorporam gelatina in ea, adaugam 50 de ml de sirop de menta si 100 g iaurt apoi amestecam bine, cand s-a racit compozitia incorporam si frisca batuta tare.
  • Intr-o tava pe care o tapetam cu folie din plastic asezam o foaie de pandispan pe care o insiropam usor cu sirop de apa cu zahar si vanilie, adaugam mousse-ul de menta, iar peste el punem din nou o foaie de pandispan, dam la rece pana preparam mousse de ciocolata.Tot la bain marie topim 200 gr ciocolata neagra cu 50 ml frisca, procedam ca la mousse cu menta, incorporam gelatina topita dupa ce ridicam cratita de pe aburi, apoi cand se raceste putin adaugam frisca batuta, pastram aceleasi cantitati ca la mousse de menta insa fara sirop.
  • Deasupra asezam o alta foaie de pandispan si acoperim cu folie, apoi dam la rece pentru 2 ore cel putin. Dupa ce s-au intarit cremele, preparam glazura. Punem din nou pe baie de aburi 100 g ciocolata neagra, 3 linguri de zafar si 100 ml frisca, topim totul bine amestecand in continuu sa nu ramana cocoloase, adaugam untul taiat cuburi si amestecam pana se topeste.


Poze

Prajitura after eight
Prajitura after eight - poza 2
Prajitura after eight - poza 3
Prajitura after eight - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura la cana
Prajitura la cana
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura la microunde
Prajitura la microunde
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prăjitură cu ciocolata și dovleac
Prăjitură cu ciocolata și dovleac
8 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Mug cake - prajitura la cana Mug cake - prajitura la cana Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează