Petitchef

Prajitura aromata, cu visine si cocos

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Cureti coaja de lamaie si portocala, indepartezi partea alba, apoi o tai fasii subtiri si o fierbi intr-un sirop preparat din 100 ml apa si 2 linguri de zahar. Lasi sa se racoreasca si strecori.
  • Scoti samburii visinelor si lasi sa se scurga. Mixezi ouale cu zaharul ramas, uleiul, laptele, faina, praful de copt si aromele, pana obtii o compozitie ca o smantana groasa.
  • Separat amesteci visinele cu stafidele, nuca de cocos si coaja de portocala si lamaie dupa gust. Ungi o tava cu margarina, pui un strat din compozitie, apoi amestecul cu visine.
  • Acoperi cu restul de compozitie si introduci tava in cuptorul preancalzit, pentru 30-0 de minute. Cand este gata, scoti tava din cuptor, lasi prajitura sa se racoreasca si o presari cu zahar pudra.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
20 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Uleiul din nuca de cocos - un aliment complex Uleiul din nuca de cocos - un aliment complex Deserturi cu nuca de cocos Deserturi cu nuca de cocos Apa de cocos - bautura energizanta naturala Apa de cocos - bautura energizanta naturala

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.