Prajitura coconut

Desert
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

8

CREMA:

FRISCA:

Preparare

Preparare30 min
Gătire15 min
  • Se bat albusurile spuma cu 6 linguri de zahar , iar galbenusurile se bat spuma cu 3 linguri de zahar.Apoi se amesteca spuma de albusuri cu cea de galbenusuri, se adauga nuca de cocos ,vanilia si faina amestecandu-se cu o lingura de jos in sus(nu in cerc)
  • Foile se coc pe rand in tava pregatita cu pergament si unsa si dedesubt si deasupra pergamentului. Se lasa foia la copt cam 10-15 minute(pana se inchide la culoare pe margine), apoi se scoate, se lasa putin sa se raceasca si se dezlipeste cu grija de pe pergament cu ajutorul unui cutit.
  • Punem 600 ml lapte la fiert.Separat, intr-o canuta, amestecam praful de budinca cu 2 linguri de lapte, 12 de zahar si cu esenta de vanilie.
  • Cand laptele a fiert, se ia de pe foc si se toarna peste budinca, se amesteca apoi se pune din nou la foc mic amestecand continuu, pana se ingroasa.
  • Se lasa la racit si se adauga margarina si nuca de cocos.

Punctează această reţetă

Gargarita GospodinaGargarita Gospodina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O prajitura excelenta! O voi face!

abuz

anonymous

Imi place

abuz