Prajitura coconut
Ingrediente
8
CREMA:
FRISCA:
Preparare
Preparare30 min
Gătire15 min
- Se bat albusurile spuma cu 6 linguri de zahar , iar galbenusurile se bat spuma cu 3 linguri de zahar.Apoi se amesteca spuma de albusuri cu cea de galbenusuri, se adauga nuca de cocos ,vanilia si faina amestecandu-se cu o lingura de jos in sus(nu in cerc)
- Foile se coc pe rand in tava pregatita cu pergament si unsa si dedesubt si deasupra pergamentului. Se lasa foia la copt cam 10-15 minute(pana se inchide la culoare pe margine), apoi se scoate, se lasa putin sa se raceasca si se dezlipeste cu grija de pe pergament cu ajutorul unui cutit.
- Punem 600 ml lapte la fiert.Separat, intr-o canuta, amestecam praful de budinca cu 2 linguri de lapte, 12 de zahar si cu esenta de vanilie.
- Cand laptele a fiert, se ia de pe foc si se toarna peste budinca, se amesteca apoi se pune din nou la foc mic amestecand continuu, pana se ingroasa.
- Se lasa la racit si se adauga margarina si nuca de cocos.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
O prajitura excelenta! O voi face!
anonymous
Imi place
Punctează această reţetă