Petitchef

Prăjitură japoneză

Desert
15 porții
40 min
35 min
Ușor
O prajitura care arata foarte bine si e deosebit de gustoasa

Ingrediente

Numarul de porții: 15
Blatul1: 5 albușuri, 100 g zahar, 100 ml ulei, 100 g faina, 1 cana nuca măcinată, sare.

Blatul2: 5 gălbenușuri, 100 g zahar, 100 g nuca de cocos, 100 g faina , 100 ml apa, sare.

Glazura: 5 linguri zahar pudră, 3 linguri apa.

Preparare

  • Se bat albușurile cu sare și zahar apoi se adaugă uleiul, nuca si faina. Se pune într-o tava tapetata cu hârtie de copt.
  • Se bat gălbenușurile cu sare și zahar apoi se adaugă apa, nuca de cocos și faina. Se pune peste celălalt blat si se coace 35 de minute la 180 grade.
  • Se amesteca bine apa si zaharul si se pune amestecul peste prăjitura coapta si racita. Se lasa sa se întărească și se poate taia.

Întrebări:

Pai daca glazura este doar din apa si zahar pudra cum de se vede maro in poza ai pus si cacao?9

Răspuns:

Acela maro este blatul rumenit.....glazura a fost foarte subtire si s-a vazut blatul




Comentarii:

rggA2, 01/04/2017

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura fetita japoneza
Prajitura "fetita japoneza"
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prajitura tosca
Prajitura tosca
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
8 porții
1h20m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Prajitura rasturnata cu ananas
Prajitura rasturnata cu ananas
10 porții
1h5m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Prajitura cu iaurt la microunde
Prajitura cu iaurt la microunde
6 porții
20 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.