Petitchef

Prăjitură japoneză

O prajitura care arata foarte bine si e deosebit de gustoasa
Desert
15 porții
40 min
35 min
Ușor

Ingrediente

15

Preparare

  • Se bat albușurile cu sare și zahar apoi se adaugă uleiul, nuca si faina. Se pune într-o tava tapetata cu hârtie de copt.
  • Se bat gălbenușurile cu sare și zahar apoi se adaugă apa, nuca de cocos și faina. Se pune peste celălalt blat si se coace 35 de minute la 180 grade.
  • Se amesteca bine apa si zaharul si se pune amestecul peste prăjitura coapta si racita. Se lasa sa se întărească și se poate taia.


Întrebări:

Pai daca glazura este doar din apa si zahar pudra cum de se vede maro in poza ai pus si cacao?9

Răspuns:

Acela maro este blatul rumenit.....glazura a fost foarte subtire si s-a vazut blatul




Comentarii:

rggA2, 01/04/2017

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
20 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Daikon - Ridichea alba japoneza Daikon - Ridichea alba japoneza Negresa – cea mai iubita prajitura de casa Negresa – cea mai iubita prajitura de casa Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.