Petitchef

Prăjitură Eugenia :)

O prajitura pt toti iubitorii de ciocolata
Desert
10 porții
3 ore
Ușor

Ingrediente

10

Preparare

  • Amestecam apa cu zaharul și esența pana se topește zaharul.
  • Hidratam gelatina. Amestecam apa cu zaharul și plicul de crema si mixam apoi adaugam gelatina topita. In tava de cozonac tapetata cu folie de plastic punem un strat de eugenii bine insiropate, crema si eugenii insiropate. Tragem marginile foliei si dam la rece 2 ore.
  • Amestecam ciocolata cu uleiul si o topim. Cand prăjitura e gata o răsturnam pe platou si o glazuram in totalitate cu ciocolată. O mai lasam la rece pana se intareste ciocolata.


Întrebări:




Comentarii:

Anisoara, 04/09/2017

Se vede treaba ca urmăriți...exprimarea,reteta-nu sine nu e interesanta

(0) (0) Abuz
20/08/2017

Zaharul nu se topeste prin amestecare cu apa, eventual se dizolva.

(0) (0) Abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Si ce daca am scris asa


Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura fara nume
Prajitura "fara nume"
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata alba si nuca
Prajitura cu ciocolata alba si nuca
6 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prajitura excelent
Prajitura excelent
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Prajitura la cana
Prajitura la cana
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase „Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta „Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.