Petitchef

Rulada de primavara

Desert
8 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Pureul se amesteca cu :

Preparare

  • Verdeturile se curata ,se spala si apoi se fierb in apa cu o lingurita de sare. Le-a fiert,15 minute.E important sa nu fie fierte mult,pentru ca pierd culoare.
  • Se scurg intr-o strecuratore,dupa care se arunca intr-o oala mare cu apa rece si cuburi de gheata. Acesta este un mic secret,pentru pastrarea verdelui atat de important la o rulada de primavara.
  • Scurgem verdeturile de apa,le preasm in pumni si le punem in blender,sa le facem pure.
  • Se omogenizeaza bine compozitia si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt,usor unsa cu ulei.
  • A copt-o in cuptor la 180 de grade 20 de minute. E gata cand marginile se desprind de hartie.
  • Intre timp,se prepara pasta de branza amestecand branza cremoasa cu sare,chimen macinat,ceapa taiata marunt si sfecla data pe razatoarea mica.
  • Puneti sfecla ,pana ajungeti la rozul care va place. Daca nu aveti sfecla. Pasta de branza va fi alba,iar gustul la fel de bun.
  • Cand rulada e calduta,treceti un cutit pe sub ea ,cat sa o desprindeti de hartie. A transferat blatul pe o folie alimentara,sub care a pus o alta hartie de copt.
  • Crema de branza se intinde peste rulada calduta si se ruleaza cu ajtorul foliei. Se lasa in frigider pana a doua zi.
  • Pentru a obtine felii frumoase,taiati cu un cutit incalzit in apa fierbinte.


Poze

Rulada de primavara
Rulada de primavara - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

crina-1, 24/04/2016

Am revenit la reteta caci principiul este bun , si m-am gindit ca si daca sint greseli de prima data ele se pot corecta. Dar nu nici macar atit bun simt. Atunci in cazul asta redactia trebuie sa o scoate de pe sit!

(0) (0) Abuz
10/04/2016

Ce ai facut cu ouale si usturoiul?

(0) (0) Abuz
09/04/2016

"verdeturile le punem in blender sa le facem pure"? Cum adica, nu erau pure dupa ce le-am spalat?
Te-ai cam blamat aici cu "reteta" asta, vorba aia: "Daca taceai, filosof ramaneai!"

(1) (0) Abuz
09/04/2016

Grea limba romana ,chiar daca ai tradus de undeva ,macar scrie reteta ca lumea !!!!!!

(1) (0) Abuz
mcab, 09/04/2016

Nu are importanta cum este scrisa , este importanta ideia pe care o poti inbunatati sau simplifica(nu-i mai pui sfecla rosie )trebuie vazut si ce verdeturi folosesti ...

(0) (1) Abuz
clayhorse, 09/04/2016

Foarte neglijent scrisa - sau tradusa. Trebuie sa cauti in coloana din stanga pt. a face legatura intre piureul (in franceza, puree, intr-o romceza de balta, pureul) de verdeata din etapa 3 si "compozitia" din etapa 4 care "se toarna intr-o tava" pe care apoi "a copt-o la cuptor" in etapa 5.
Ca sa recapitulez: se curata, se spala, se fierb, le-a fiert. Se scurg, scurgem, se omogenizeaza, a copt-o, se prepara, puneti... Foarte greu de urmarit si foarte obositor. Pacat, parea interesanta.

(1) (0) Abuz
09/04/2016

Mai, piscotel !!!! ce e bataia asta de joc? ori habar n-ai de bucatarie (ce sa mai spun de limba romana...)ori ai vrut sa ne faci sa pierdem timpul !!!!!!

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Buddha bowl cu somon
Buddha bowl cu somon
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Verrine de sfeclă: un aperitiv ușor și proaspăt
Verrine de sfeclă: un aperitiv ușor și proaspăt
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Rulada - desertul rapid Rulada - desertul rapid Rulada cu carne Rulada cu carne

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează