Petitchef

Sos verde cu iaurt si frunze de sfecla rosie sau de stevie

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Le tocam si le amestecam cu un catel de usturoi zdrobit, 1/2 de lingurita cu mustar, un pic de chimen macinat.
  • Adaugam o cana de iaurt gras si, cu blenderul, lucram pana obtinem o pasta.
  • Adaugam iaurt, daca sosul e prea consistent. La final, punem zeama de lamaie, sare si piper. servi alturi de cruditati, snackuri.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:




Comentarii:

06/04/2013

Rien a dire maintenant; j'y vais la faire...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos ragu
Sos ragu
4 porții
2 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Sos de iaurt cu coriandru si menta
Sos de iaurt cu coriandru si menta
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Sos marinara
Sos marinara
2 porții
45 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos Mousseline
Sos Mousseline
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare? Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei