Petitchef

Sos rosu cu iaurt si sfecla

Felul principal
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Radem sfecla cruda pe razatoarea mica, o amestecam cu sare si o lasam sa se inmoaie un pic, ca sa lase zeama.
  • Oparim un minut, in apa clocotita, 2 catei mari de usturoi, apoi ii zdrobim. Ii frecam cu sare si apoi cu ulei; adaugam sfecla si omogenizam. Punem apoi iaurtul gras.
  • Daca vrem, putem adauga si smantana si otet balsamic de vin rosu. Condimentam cu chimen pisat, lamaie si/sau un pic de hrean ras.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

13/10/2013

Cu ce mancam sosul asta?

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/09/2015

Yammy yammy

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos verde cu iaurt si frunze de sfecla rosie sau de stevie
Sos verde cu iaurt si frunze de sfecla rosie sau de stevie
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Sos de iaurt cu coriandru si menta
Sos de iaurt cu coriandru si menta
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Sos tzatziki
Sos tzatziki
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos Mousseline
Sos Mousseline
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei