Petitchef

Tiramisu

Desert
8 porții
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Ingrediente pentru o tava de 31/26 cm:

Preparare

  • Separam ouale. Galbenusurile le amestecam cu zaharul si zaharul valinat, le batem cu mixerul pana se deschid la culoare si se topeste zaharul. Adaugam mascarponele peste amestecul de oua si zahar si le omogenizam.
    Separat batem albusurile spuma cu un praf de sare si le incorporam si pe ele in amestecul de galbenusuri si mascarpone. Amestecam bine.
    Pregatim o cafea tare, o strecuram de zat, iar cand e aprorpe rece adaugam cele 3 linguri de amaretto.
    Asamblam prajitura intr-o tava, caserola, ori vas de yena. Inmuiem piscoturile in cafea si le asezam in tava. Eu le inmoi pe o singura parte, este suficient, ele oricum se vor inmuia la frigider. Daca le inmuiam pe ambele parti se vor flescai. Peste primul strat intindem jumatate din crema si pudram cu cacao. Mie imi place sa pun cacao si intre straturi, dupa care urmatorul strat de piscoturi, iar deasupra crema ramasa.
    Se lasa la frigider 6-7 ore. Eu pudrez cu cacao fiecare bucatica in parte cand o tai. Daca sta cu cacao deasupra in frigider aceasta se va umezi si nu va avea un aspect placut.

Rețete inrudite

YouTube

Buturuga tiramisu


Întrebări:




Comentarii (275):

Boris, 24/10/2020

Forate bună rețeta și simplă. Pentru cremă, recomand 750 gr. mascarpone și 6 ouă, cu aceeași cantitate de zahăr. Folosesc ness în loc de cafea. Dacă n-am amaretto, folosesc esență de migdale. Și atenție, zahăr vanilat, nu vanilinat. Eventual esență de vanilie (mai cea cu aromă de unt de la RUF). Poftă bună!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/12/2016

O RETETA SUPERRRRRR

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/10/2016

Este reteta pe care o folosesc de fiecare data! Si iese un tiramisu execelent.
Multimim Petitchef!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/02/2016

Am făcut-o. Am pus esență de migdale în loc de amaretto. Sfat: râșniți zahărul înainte de a-l freca cu gălbenușurile.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/06/2015

Gud ffffffff buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/05/2015

Foarte buna :*

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/04/2015

Foarte foarte foarte bun miami

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/04/2015

E super si f usor de facut !Bravo.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/04/2015

Delicios!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/04/2015

Excelent!!!!Daca m as lua dupa sotul meu,ar trebui sa fac tiramisu in fiecare zi.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 28

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tiramisu italian
Tiramisu italian
6 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tiramisu cu raffaello - aromă de nucă de cocos
Tiramisu cu raffaello - aromă de nucă de cocos
10 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tiramisu cu zmeura - petitchef
Tiramisu cu zmeura - petitchef
10 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Sarlota in stil tiramisu fara oua
Sarlota in stil tiramisu fara oua
6 porții
5 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Buturuga tiramisu
Buturuga tiramisu
8 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5

Articole conexe

O aromă intensă de cafea O aromă intensă de cafea

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează