Petitchef

Tort cu crema de zahar ars si frisca

Desert
8 porții
25 min
35 min
Foarte ușor
330 Kcal

Ingrediente

Numarul de porții: 8

Crema:

-10 oua

-7 linguri zahar

-1 plic zahar vanilat

-1 l lapte


Blatul:

5 oua

5 linguri zahar

1 plic zahar vanilat

5 linguri faina

Preparare

  • Se bat ouale cu zaharul, vanilia si laptele si se toarna in cratita tapetata cu zahar caramel.
  • Dupa ce sta crema in cuptor vreo 40 de minute, se scoate si se toarna deasupra compozitia pentru blat.
  • Se lasa sa se raceasca, apoi se pune vasul in frigider. Cel mai bine e sa stea de seara pana dimineata. Se rastoarna apoi tortul . Siropul de zahar ars va insiropa si blatul de tort.
  • L-a ornat cu 200 ml frisca batuta si m-am jucat putin cu niste zahar ars si am facut cateva decoruri, care din pacate nu prea rezista si se vor topi in frigider.

Poze

Tort cu crema de zahar ars si frisca, poza 1Tort cu crema de zahar ars si frisca, poza 2Tort cu crema de zahar ars si frisca, poza 3Tort cu crema de zahar ars si frisca, poza 4Tort cu crema de zahar ars si frisca, poza 5Tort cu crema de zahar ars si frisca, poza 6

Informații nutriționale (pentru o porţie):

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție = 254g
Calorii: 330Kcal
  • Carbo: 39.2g
  • Grăsimi: 11.6g
  • Grăsimi sat.: 3.7g
  • Proteine: 16.8g
  • Fibre: 0.4g
  • Zahăr: 32.4g
  • ProPoints: 9
  • SmartPoints: 13

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii



Comentarii (18):

19/07/2015

Buuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
terezito, 22/07/2015

Compozitia de blat nu se mai coace?????

(0) (0) Abuz
21/07/2015

Ușor, răcoros, potrivit pentru vară.

(0) (0) Abuz
20/07/2015

Etapa 2 e foarte vaga.Cum pui compozitia pt blat si apoi il bagi la frigider?Blatul ala nu trebuie copt di el saracul?Vai de cei care spun ca e delicios!!!!!!

(0) (0) Abuz
camelia_m2014
camelia_m2014, 20/07/2015

Este delicios, l-am făcut şi eu .

(0) (0) Abuz
20/07/2015

NU ai scris, cum faci blatul....Doar ca -l rastorni peste blat...

(0) (0) Abuz
19/07/2015

Delicios

(0) (0) Abuz
19/07/2015

O reteta cunoscuta.

(0) (0) Abuz
19/07/2015

Nu stii sa explici!

(1) (0) Abuz
DIANA30
DIANA30, 19/07/2015

Tu careia nu-i place lucrul de Romania , ce mama soarelui nu intelegi ? sau ... doar te foiesti si tu printre retete si esti carcotasa , ANONIMO !

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu resturi de raclette
Tort cu resturi de raclette
6 porții
1h5m
Foarte ușor
2.6 / 5
Rețetă Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
8 porții
2h40m
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort cu crema de zahar ars
Tort cu crema de zahar ars
4 porții
1h40m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort cu crema de zahar ars si migdale caramelizate
Tort cu crema de zahar ars si migdale caramelizate
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tort cu mere intregi si crema de zahar ars
Tort cu mere intregi si crema de zahar ars
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Crema catalana - verisoara cremei de zahar arsCrema catalana - verisoara cremei de zahar arsCum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!Crema de branzaCrema de branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: