Petitchef

Tort jeleu cu lapte

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

jeleu  partea alba:

Preparare

  • Se pune laptele pe foc cu zaharul, cand incepe sa fiarba se opreste focul si se pune gelatina si nuca macinata ,plus aroma de vanilie.
  • Se pune in forma si se lasa la rece pana se incheaga.
  • Se face prin aceeasi metoda descrisa mai sus si se pune in forma. A facut intai partea alba, apoi cea cu cacao fiindca a rasturnat si mi-a ramas aceasta forma.
  • Este un tortulet light, racoros si destul de rapid. In reteta originala are si un blat, dar eu am facut fara. Cine doreste o gaseste aici .


Întrebări:




Comentarii:

18/04/2012

Its souper

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort de bezea cu crema si jeleu de capsuni
Tort de bezea cu crema si jeleu de capsuni
6 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Tort diplomat cu jeleu de portocale
Tort diplomat cu jeleu de portocale
8 porții
3 ore
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.