Petitchef

Tort jeleu cu lapte

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

jeleu  partea alba:

Preparare

  • Se pune laptele pe foc cu zaharul, cand incepe sa fiarba se opreste focul si se pune gelatina si nuca macinata ,plus aroma de vanilie.
  • Se pune in forma si se lasa la rece pana se incheaga.
  • Se face prin aceeasi metoda descrisa mai sus si se pune in forma. A facut intai partea alba, apoi cea cu cacao fiindca a rasturnat si mi-a ramas aceasta forma.
  • Este un tortulet light, racoros si destul de rapid. In reteta originala are si un blat, dar eu am facut fara. Cine doreste o gaseste aici .

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Croissante cu lapte condensat


Comentarii:

18/04/2012

Its souper

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort de ciocolata si jeleu de capsuni
Tort de ciocolata si jeleu de capsuni
6 porții
1h20m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort diplomat cu jeleu de portocale
Tort diplomat cu jeleu de portocale
8 porții
3 ore
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1h25m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort cu nuca de cocos Petitchef
Tort cu nuca de cocos Petitchef
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbătoriTorturi festive de sărbătoriVegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.