Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză

Desert
Foarte ușor
4 h 10 m
440 Kcal

Un desert dulce de ciocolată, cu frișca cremoasă pentru a înfrumuseța totul!

Ingrediente

3

Materiale

  • pahare de mikshake

Preparare

Preparare4 ore
Gătire10 min
  • Ciocolată Liège, cremă de ciocolată vieneză - Preparare etapa 1Topim ciocolata cu o treime din lapte și zahăr.
  • Ciocolată Liège, cremă de ciocolată vieneză - Preparare etapa 2Între timp, diluați amidonul de porumb în laptele rămas.
    Adăugați acest amestec în ciocolata topită și amestecați la foc mic până se îngroașă și se formează o cremă.
  • Ciocolată Liège, cremă de ciocolată vieneză - Preparare etapa 3Turnați această cremă în pahare de milkshake sau în orice alt recipient și dați la frigider timp de 3 ore.
  • Ciocolată Liège, cremă de ciocolată vieneză - Preparare etapa 4Odată ce s-a răcit, acoperiți-o cu frișcă și stropiți cu cacao pudră.
  • Ciocolată Liège, cremă de ciocolată vieneză - Preparare etapa 5Este gata!

Punctează această reţetă

Observații

Pentru decor alegi ce vă doriți suplimentar

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 440Kcal
  • Carbo: 56.5g
  • Grăsimi: 19.1g
  • Grăsimi sat.: 11.4g
  • Proteine: 8.7g
  • Fibre: 4.1g
  • Zahăr: 41.7g
  • ProPoints: 12
  • SmartPoints: 21
Informații nutriționale pentru 1 porție (252g)
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.88/5, 8 voturi 1 comentariu

Elza

Cu siguranță am sa incerc sa o fac

am gătit această rețetă
abuz