Petitchef

Ardei umpluti cu carne

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ardeii se curata de seminte, se scoate capacul, se spala si se scurg de apa. Carnea amestecata cu ceapa tocata marunt, o lingura de ulei, orezul spalat, patrunjelul si mararul tocat, sarea i piperul.
  • Se amestec totul. Cu acest amestec se umple ardeii. Se asaza intr-o cratita potrivita ca marime, se toarna la inceput sucul de rosii, complectand cu apa pana la nivelul lor si se lasa sa fiarba la foc mic, acoperiti cca. 30 minute Cand sunt fierti, se freaca faina cu 2 linguri de apa rece si se amesteca cu sosul de la ardei, ca sa se lege ca o smintina subtire.
  • Se presara un pic patrunjel tocat si se pune cratita la cuptor pentru inca 15-20 minute. Se serveste cu smantana.

Poze

Ardei umpluti cu carne, poza 1
Ardei umpluti cu carne, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

29/08/2015

Bravo! Asta este reteta traditionala. Fara morcovi, telina si alti usturoi. E super si fara faina.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/07/2012

Hmm gustos

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ardei umpluti cu carne si crema de branza de vaci
Ardei umpluti cu carne si crema de branza de vaci
2 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci
Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci
8 porții
1 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Ardei umpluti cu carne si sos de smantana
Ardei umpluti cu carne si sos de smantana
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: