Petitchef

Ardei umpluti cu carne si sos de smantana

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

- 300-400 g carne tocata

- 160 g ciuperci

- 120 g rosii decojite

- 1 ceapa

- un catel de usturoi

- condimente

- marar

Pentru sos

- 2 linguri de smantana cu varf

- 1 lingura faina de naut

- juma de ceapa

- 1 catel de usturoi

- 4 linguri apa

- 1 lingura bulion

- foaie de dafin, sare piper

- marar

Preparare

Etapa 1

Ceapa o taiem marunt, o calim putin, luam de pe foc.Amestecam cu restul ingredientelor.Ardeii ii spalam curatam, ii pregatim:Dii umplem si ii punem la fiert.

Etapa 2

Dupa ce s-au fiert ardeii pregatim sosul
Taiem ceapa, calim impreuna cu usturoiul
Smantana o amestecam cu faina si amestecam cu ceapa, adaugam bulionul, apa, foaia de dafin condimentele si lasam putin pe foc iar spre final mararul!




Comentarii:

13/08/2013

Minunat.delicios

(0) (0) Abuz
10/08/2013

Da f buna reteta

(0) (0) Abuz
22/06/2013

Foarte Bun...

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
29/08/2013

Super

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz


Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale