Petitchef

Ardei umpluti cu vinete

Felul principal
8 porții
30 min
2 ore
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Preparare: mai intai pregatim ardeii. Ii taiem pe lungime, le scoatem cotoarele, semintele si ii lasam deoparte pana pregatim compozitia cu care ii umplem.
  • Tocam ceapa marunt.Vinetele le decojim "pijama", ca in imagine.Si le taiem cubulete potrivite.
  • Pregatim umplutura: in 3 linguri ulei de masline inabusim ceapa, cand devine transparenta adaugam vinetele cubulete.
  • Acoperim cratita cu un capac si lasam asa la foc mic pana se inabuse si vinetele si devin moi. Luam capacul, si lasam sa se evapore tot lichidul pe care l-a lasat vinetele.
  • Cand sunt facute vinetele, luam vasul de pe foc. Adaugam sare, piper, un ou, 2 felii de paine inmuiate in apa si bine scurse si patrunjel tocat.
  • Cu aceasta compozitie umplem ardeii.Ii asezam in vas si pe fiecare ardei adaugam cateo felie de rosie. Dam la cuptor pana se inmoaie ardeii.


Poze

Ardei umpluti cu vinete
Ardei umpluti cu vinete - poza 2
Ardei umpluti cu vinete - poza 3
Ardei umpluti cu vinete - poza 4
Ardei umpluti cu vinete - poza 5
Ardei umpluti cu vinete - poza 6
Ardei umpluti cu vinete - poza 7
Ardei umpluti cu vinete - poza 8
Ardei umpluti cu vinete - poza 9

Întrebări:




Comentarii:

popeye, 02/02/2018

Dam la cuptor... La cate grade? Cat timp? Tapetam cu ceva tava? Ce Dumnezeu tot dati retete incomplete??

(0) (0) Abuz
04/10/2015

Ceapa nu devine niciodata transparenta, ci translucida! Cred ca sesizezi diferenta.

(0) (0) Abuz
18/08/2013

Tare

(0) (0) Abuz
23/07/2013

As pune si dovlecel alaturi de vinete

(0) (0) Abuz
03/07/2013

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ardei copți în air fryer, perfecți pentru vară!
Ardei copți în air fryer, perfecți pentru vară!
2 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
20 porții
1 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Baba ganoush, delicioasa salată libaneză de vinete
Baba ganoush, delicioasa salată libaneză de vinete
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează