Aripioare de pui picante (buffalo hot wings)

Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se taie varful aripii si se arunca (se da la cainele sau pisica blocului).
Cealalta parte de aripa se taie in doua la articulatie. - Se face o marinata din unt, sosul piscacios, piper si sare, intr-o punga. Puneti bucatile de pui in marinata si amestecati bine pentru a se imbiba. Lasati la marinat cam 1/2 ora.
- Apoi scoateti bucatile de pui si aruncati punga.
Daca aveti cuptor cu caldura si in partea de sus a cuptorului (broiler) introduceti bucatile la distanta de aproximativ 10 cm de partea de sus a cuptorului si prajitile astfel cam 10 minute pe fiecare parte. - Daca aveti cuptor normal, puneti bucatile de pui pe grilajul de sarma cam la 1o cm de partea de jos a cuptorului si prajiti cu focul la maxim cam 10 minute pe o parte.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Daca blocul nu are pisica sau caine, ce facem?
am gătit această rețetă
anonymous
Supeeeeeeeeeeeeeeeeeer !!!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Reteta pare sa fie un produs ''apetisant ''pentru un organism tanar si sanatos ...
dar nepotrivita persoanelor adulte care doresc un produs ''sanatos ''...
.
anonymous
Piper chyenne? Ce o mai fi si porcaria asta? Asa ceva nu exista!
anonymous
Foarte bun felicitari
anonymous
Este cea mai tare reteta ever , excelenta mancarea =))
anonymous
Par bune dar prea iuti

buburuzamica
Minunata! abia astept sa o incerc!
Punctează această reţetă