Aripioare de pui picante (buffalo hot wings)

Aripioare de pui picante (Buffalo hot wings)
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se taie varful aripii si se arunca (se da la cainele sau pisica blocului).
    Cealalta parte de aripa se taie in doua la articulatie.
  • Se face o marinata din unt, sosul piscacios, piper si sare, intr-o punga. Puneti bucatile de pui in marinata si amestecati bine pentru a se imbiba. Lasati la marinat cam 1/2 ora.
  • Apoi scoateti bucatile de pui si aruncati punga.
    Daca aveti cuptor cu caldura si in partea de sus a cuptorului (broiler) introduceti bucatile la distanta de aproximativ 10 cm de partea de sus a cuptorului si prajitile astfel cam 10 minute pe fiecare parte.
  • Daca aveti cuptor normal, puneti bucatile de pui pe grilajul de sarma cam la 1o cm de partea de jos a cuptorului si prajiti cu focul la maxim cam 10 minute pe o parte.

Punctează această reţetă

retete30minuteRetete30minute

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Daca blocul nu are pisica sau caine, ce facem?

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Supeeeeeeeeeeeeeeeeeer !!!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Reteta pare sa fie un produs ''apetisant ''pentru un organism tanar si sanatos ...
dar nepotrivita persoanelor adulte care doresc un produs ''sanatos ''...
.

abuz

anonymous

Piper chyenne? Ce o mai fi si porcaria asta? Asa ceva nu exista!

abuz

anonymous

Foarte bun felicitari

abuz

anonymous

Este cea mai tare reteta ever , excelenta mancarea =))

abuz

anonymous

Par bune dar prea iuti

abuz
buburuzamica

buburuzamica

Minunata! abia astept sa o incerc!

abuz