Petitchef

Ciorba radauteana

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Patrunjel verde tocat marunt:

Preparare

  • Curatam ceapa, morcovii, pastranacii si telina. Indepartam cotoarele ardeilor si inlaturam samburii. Spalam toate legumele. Curatam cateii de usturoi si ii pisam.Patrunjelul il tocam foarte marunt. Pulpele de pui le curatam si le spalam.
  • Intr-o oala, punem 4 litrii de apa si adaugam pulpele de pui. Peste pulpe punem si ceapa, morcovii, pastranacii, telina si ardeii capia, toate intregi. Condimentam cu sare dupa gust si lasam sa fiarba timp de 45 minute sau pana ce sunt fierte toate.
  • Scoatem atat legumele cat si carnea intr-o strecuratoare si le lasam la scurs. Oala cu supa o luam de pe foc pana pregatim legumele, zarzavaturile si carnea. Dupa ce s-au scurs tocam morcovii in cubulete mici.
  • Ardeiul capia il decojim neaparat si il taiem cubulete. Ceapa, pastranacii si telina le punem intr-un bol si le pisam cu blenderul vertical pana obtinem un piure. Carnea dupa ce este scursa o desfacem de pe oase si incepem sa o rupem fasii sau o taiem cubulete.
  • Din supa in care au fiert carnea si legumele punem intr-un bol 350 ml supa. In alt bol punem 3 galbenusuri, le frecam bine cu o lingura de lemn. Peste galbenusuri adaugam smantana si amestecam, pana la omogenizare. Adaugam usturoiul, amestecam din nou. In aceasta compozitie adaugam supa pe care am oprit-o dar atentie sa fie rece si amestecam pana se omogenizeaza complet.
  • Punem din nou pe foc oala cu supa in care au fiert carnita si legumele. Adaugam in supa piureul si amestecam. Adaugam in supa carnea, morcovii si ardeiul. Peste acesta ciorba, adaugam compozitia din galbenusuri si smantana si amestecam.
  • Condimentam cu sare si piper dupa gust, punem si delikat daca doriti, ii mai dam un clocot, dupa care luam de pe foc si adaugam otetul dupa gust. Presaram deasupra patrunjel proaspat tocat, amestecam.


Poze

Ciorba radauteana
Ciorba radauteana - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

coco, 18/12/2018

Piureul de legume ii va da gust de laturi

(0) (0) Abuz
gavriluta, 25/06/2018

F buna !

(0) (0) Abuz
25/06/2018

Ok

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Ok

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ghivece cu morcovi
Ghivece cu morcovi
20 porții
1 h 57 m
Foarte ușor
Rețetă Paella super rapida la multicooker cookeo
Paella super rapida la multicooker cookeo
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează