Petitchef

Ficat de porc cu sos de ceapa

Felul principal
6 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6

Preparare

  • Se curata ficatul si se taie bucati. Se infierbanta untul intr-o cratita, se pune ficatul si se lasa sa se prajeasca putin pe o parte si pe alta.
  • Se pun sarea, piperul, ceapa, patrunjelul si faina. Se lasa sa se rumenesca cam 3 minute, apoi se toarna vinul, zeama de carne si bulionul.
  • Se lasa foc sa se patrunda bine.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Choux cu foie gras si confit de ceapa




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ficat de porc prajit
Ficat de porc prajit
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ficat de porc cu sos de mustar si hrean
Ficat de porc cu sos de mustar si hrean
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Ficat de porc cu legume
Ficat de porc cu legume
4 porții
35 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitatiFriptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.