Petitchef

Aripioare la cuptor

Felul principal
4 porții
45 min
45 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg aripioare

4 linguri delicat granulat

1 plingura oregano

piper

2 linguri boia

ulei de masline

pesmet



Sos:

200 gr smantana

2 catei usturoi

1 legatura mica marar

Preparare

  • Aripoarele se taie bucati si se pun in apa cu sare 30 min. Se face un amestec din delicat , oregano, boia si piper. Se scot aripile din apa si se sropesc un ulei de masline apoi se pune compozitia facuta mai sus peste ele si se amesteca bine. Intr-o farurile se pune pesmet si susan ( se poate si separat ) si se trec aripioarele prin aceasta. Intr-o tava asezam hartia de copt si punem aripioarele. Se da la cupror 45min la foc mediu. Lagarniura am folosit orez, dar sunt sigura ca erau bune si cu o portie de cartofi prajiti.
    Sos: Usturoiul se piseaza apoi se adauga smantana si mararul tocat marunt+sare si piper dupa gust.

Poze

aripioare la cuptor, poza 1
aripioare la cuptor, poza 2
aripioare la cuptor, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

15/09/2013

O sa le incerc par bune

(0) (0) Abuz
nicole261078, 22/12/2009

Delicioasa intr-adevar

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Aripioare de pui cu cascaval la cuptor
Aripioare de pui cu cascaval la cuptor
2 porții
1h35m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Aripioare la cuptor cu legume
Aripioare la cuptor cu legume
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Aripioare picante la cuptor
Aripioare picante la cuptor
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.1 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.