Petitchef

Aripioare la cuptor

Felul principal
4 porții
45 min
45 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg aripioare

4 linguri delicat granulat

1 plingura oregano

piper

2 linguri boia

ulei de masline

pesmet



Sos:

200 gr smantana

2 catei usturoi

1 legatura mica marar

Preparare

  • Aripoarele se taie bucati si se pun in apa cu sare 30 min. Se face un amestec din delicat , oregano, boia si piper. Se scot aripile din apa si se sropesc un ulei de masline apoi se pune compozitia facuta mai sus peste ele si se amesteca bine. Intr-o farurile se pune pesmet si susan ( se poate si separat ) si se trec aripioarele prin aceasta. Intr-o tava asezam hartia de copt si punem aripioarele. Se da la cupror 45min la foc mediu. Lagarniura am folosit orez, dar sunt sigura ca erau bune si cu o portie de cartofi prajiti.
    Sos: Usturoiul se piseaza apoi se adauga smantana si mararul tocat marunt+sare si piper dupa gust.

Poze

aripioare la cuptor, poza 1aripioare la cuptor, poza 2aripioare la cuptor, poza 3


Comentarii:

15/09/2013

O sa le incerc par bune

(0) (0) Abuz
nicole261078, 22/12/2009

Delicioasa intr-adevar

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Aripioare picante la cuptor
Aripioare picante la cuptor
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Aripioare la cuptor cu legume
Aripioare la cuptor cu legume
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aripioare de pui cu cascaval la cuptor
Aripioare de pui cu cascaval la cuptor
2 porții
1h35m
Foarte ușor
3.9 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: