Petitchef

Hribi la cuptor si fasole alba (reteta toscana)

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 hribi mari carora le luam caciulitele de pe ciuperca si le curatam bine fara a le baga in apa

2 catei de usturoi taiati marunt

ulei de masline

oregano frunze

menta frunze

sare si piper

fasole alba

Preparare

  • Fasolea se pune la fiert in apa cam 1 ora pentru a deveni moale, cu sare, o rosie si oregano.
  • Ciupercilor le rupem codita, le curatam, le punem pe o folie de aluminiu. In fiecare catiulita inseram bucatele de usturoi. Apoi le saram, piperam si turnam peste ele 3 linguri de ulei de masline. Punem si frunzelede oregano si menta pisate, pentru a scoate toata aroma din ele.
  • Sigilam folia de aluminiu intr-un pachetel pe care il dam la cuptor la 200 grade C cam 40 de minute intr-o tava cu apa de 1/2 de deget .
  • Servim ciupercile cu fasolea alba peste care turnam si putin ulei de masline. Gusturile si aromele vor fi senzationale.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Salata de fasole boabe-Petitchef


Comentarii:

12/06/2012

Este o reteta extraordinara am sa o incerc si eu !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Fasole pastai cu usturoi la cuptor
Fasole pastai cu usturoi la cuptor
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Carnatii de Plescoi – preparati dupa o reteta haiduceascaCarnatii de Plescoi – preparati dupa o reteta haiduceascaProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasicaProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasicaDaikon - Ridichea alba japonezaDaikon - Ridichea alba japoneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: