Petitchef

Pastrav cu sos la cuptor

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pastravul trecut prin faina de grau se rumeneste uniform in tigaia cu unt incins. Asezi pestele in vas de yena uns cu unt.
  • Asezi cate 2-3 fasii de ceapa si felii de usturoi in interiorul pestelui. Ornezi pestele cu ceapa, usturoi si lamaie.
  • Incingi o ligura de unt, adaugi smantana, condimentezi, adaugi o lingura de faina de grau si una de faina de porumb in ploaie,vinul, conjacul si condimentele.
  • Lasi sa clocoteasca 2-3 minute,asterni sosul peste pestele din vas.Acoperi cu o folie de aluminiu si dai la cuptorul incins pentru 15 minute.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav cu portocale si sos picant
Pastrav cu portocale si sos picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pastrav prajit cu sos de struguri si lamaie
Pastrav prajit cu sos de struguri si lamaie
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume
Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume
2 porții
1 h 15 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
6 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: