Petitchef

Salau cu smantana

Antreuri
4 porții
20 min
20 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Salaul se curata si se spala, apoi se da prin faina si se prajeste.
  • Smantana se fierbe impreuna cu untul, parmezanul ras, putina faina, galbenusurile de la ou frecate, marar si sare.
  • Se fierbe pana se formeaza sosul bine legat, apoi se toarna peste salau.
  • Se lasa sa de in clocot bine apoi se ia de pe foc.
  • Se poate sevi cu parmezan ras si bagat putin la cuptor.

    Pofta buna!


Întrebări:




Comentarii:

17/03/2014

Super reteta!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salau cu ciuperci
Salau cu ciuperci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salau in folie
Salau in folie
4.2 / 5
Rețetă Salau in crusta de bere
Salau in crusta de bere
3 porții
1 h 15 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Burrata sau saculetul cu mozzarella si smantana Burrata sau saculetul cu mozzarella si smantana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei