Petitchef

Pui cu sos de busuioc

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Se taie pieptul de pui bucatele si se rumeneste in unt ,la foc iute.
  • Se calesteceapa si usturoil in unt,fara sa se rumeneasca,apoi se adauga bucatile de carne,smantana,busuiocul si se potriveste de sare si piper.
  • Se lasa cateva minute,pana ce se leaga sosul.
    -
  • Daca nu aveti smantana de gatit,puteti s-o inlocuiti cu putin lapte.Iar daca e cazul,pentru a avea un sos mai legat,puteti adauga si o lingura de amidon sau faina,dizolvate intr-o lingura de lapte rece.
  • Se poate servi cu ce garnitura va place.A facut alaturi ciuperci trase in unt.

Poze

Pui cu sos de busuioc, poza 1
Pui cu sos de busuioc, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu sos de telina si smantana
Pui cu sos de telina si smantana
2 porții
37 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu sos de rosii si usturoi
Pui cu sos de rosii si usturoi
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Pui cu mazare si sos gorgonzola
Pui cu mazare si sos gorgonzola
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chiliRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiFrom „Salsa” with love!From „Salsa” with love!Retete cu…piept de puiRetete cu…piept de pui

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei