Petitchef

My petit-chef and I: Quiche cu leurda si branza de burduf

Felul principal
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pentru blat:

Pentru umplutura:

Preparare

  • A folosit robotul de bucatarie, dar se poate face totul cu mana la fel de bineIn cuva robotului pune faina, untul, sarea si 3 linguri de apa rece.
  • Amesteca putin. Daca nu se formeaza o bila de coca mai adauga cate o lingura de apa. Nu amesteca mult, ci numai pana ce coca s-a format.Scoate coca din cuva. Inveleste-o in folie de plastic si pune-o in frigider minim 30 minute.
  • Cand ai scos coca din frigider, incalzeste cuptorul la 190 CPe masa data putin cu faina intinde coca cu sucitorul, pana cand e destul de mare sa acopere tava de tarta.
  • Pune coca in tava, apasand bine pe curbele de pe margine. Inteapa-i fundul din loc in loc cu o furculita. Pune hartie de copt pe fundul tartei si umple-o cu boabe de fasole.
  • Modul acesta de a coace tarta se numeste "in orb" si se face asa pentru ca fundul tartei sa nu se umfle si sa se deformeze.
  • Coace tarta 15 minute, nu totalIn acest timp prepara umplutura: incalzeste untul intr-o tigaie si soteaza putin leurda taiata bucati, pana se inmoaie Bate ouale, apoi amesteca smantana, branza, maghiranul si putin piper.Scoate coaja de tarta din cuptor, si cu grija scoate boabele de fasole si foaia de copt. Pune in ea leurda.
  • Toarna deasupra amestecul cu oua . Baga la cuptor pentru 15 minute, la 180 C, sau pana ce umplutura este facuta (nu mai e moale).
  • Cand o scoti din cuptor mai presara putin piper. Tarta se poate manca rece sau calda. Pofta buna din partea mea si a ajutorului de bucatar.


C Cooking with my soul

Poze

My petit-chef and I: Quiche cu leurda si branza de burduf
My petit-chef and I: Quiche cu leurda si branza de burduf - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza Burduf - mandria stanelor de munte Branza Burduf - mandria stanelor de munte Ceapa vrajitoarelor – leurda Ceapa vrajitoarelor – leurda

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează