Petitchef

Bors de oaie cu tarhon

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1,5-2 kg carne de oaie(cu os)

50 ml ulei

50 ml otet


2 cepe

1 radacina pastarnac

1/2 telina

-1 ardei iute

1 legatura tarhon verde

2 linguri orez

sare,piper

Preparare

  • Tai carnea bucati,o speli si o lasi la scurs,dupa care o asezi intr-o tigaie cu ulei,pui sare si piper dupa gust si rumenesti putin.Din cand in cand stropesti carnea cu otet,torni apoi peste carne 4 L de apa si o lasi sa fiarba la foc potrivit.
  • Dupa 10-15 minute pui orezul si zarzavatul taiat cubulete.Lasi totul pe foc pana cand legumele si carnea sunt bine patrunse.Adaugi 5 lingurite de Delokt Bors Magic cu verdeturi.Lasi sa mai dea cateva clocote,opresti focul si adaugi tarhonul tocat fin.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Bors de primavara
Bors de primavara
4 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Bors de ciuperci cu file de peste
Bors de ciuperci cu file de peste
2 porții
45 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Bors de peste
Bors de peste
4 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pad thaï cu tofu
Pad thaï cu tofu
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Pecorino - banza italiana din lapte de oaiePecorino - banza italiana din lapte de oaie

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.