Petitchef

Bors de peste

Felul principal
2 porții
30 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 peste



2 cepe


1 ardei gras

bulion pentru ciorba sau 2 rosi

bors

Preparare

  • Pestele se curata si se portioneaza. Legumele se curata si se toaca marunt. Se calesc in putin ulei dupa care se pune bulionul si apa. Se lasa sa fiarba cca 30-45 minute, pana cand sunt fierte.
  • Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga borsul. Se mai lasa sa fiarba si cu borsul, apoi se pune pestele. Dupa 10-15 minute se stinge focul. Se adauga leustean din belsug.

Poze

Bors de peste, poza 1Bors de peste, poza 2Bors de peste, poza 3Bors de peste, poza 4Bors de peste, poza 5

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Gratin de peste, o reteta simpla si usoara


Comentarii:

23/08/2016

Un peste? marin de apa dulce, o hamsie sau un morun?

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4h20m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Bors de peste
Bors de peste
4 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Bors de ciuperci cu file de peste
Bors de ciuperci cu file de peste
2 porții
45 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Bors de primavara
Bors de primavara
4 porții
1 oră
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Despre conservele de pesteDespre conservele de peste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: