Petitchef

Bors de peste

Felul principal
2 porții
30 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pestele se curata si se portioneaza. Legumele se curata si se toaca marunt. Se calesc in putin ulei dupa care se pune bulionul si apa. Se lasa sa fiarba cca 30-45 minute, pana cand sunt fierte.
  • Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga borsul. Se mai lasa sa fiarba si cu borsul, apoi se pune pestele. Dupa 10-15 minute se stinge focul. Se adauga leustean din belsug.

Rețete inrudite

YouTube



Poze

Bors de peste, poza 1
Bors de peste, poza 2
Bors de peste, poza 3
Bors de peste, poza 4
Bors de peste, poza 5

Întrebări:




Comentarii:

23/08/2016

Un peste? marin de apa dulce, o hamsie sau un morun?

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4 h 20 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bors de peste
Bors de peste
4 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Bors de ciuperci cu file de peste
Bors de ciuperci cu file de peste
2 porții
45 min
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Bors de primavara
Bors de primavara
4 porții
1 oră
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: