Petitchef

Bors de primavara

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 cartofi noi

1 radacina morcov

1 radacina pastarnac

1 radacina telina

1 radacina patrunjel

2 legaturi loboda

1 legatura spanac

2 cepe verzi

1 usturoi verde

1 legatura leustean

1 verdeata(legatura patrunjel,marar,hasmatzuchi)

5 linguri ulei 1 0u,

2 linguri faina amantana

1/2 l bors acru

Preparare

  • Ceapa si usturoiul se calesc foarte putin in ulei incins,se adauga cartofii taiati cuburi, radacinoasle,apa.Se lasa la fiert.Intre timp se curata se spala zarzavatul si se adauga pe rand: loboda, spanacul, leuteanul.
  • Se adauga borsul si fidelutele obtinute astfel: din oul batut cu faina se face o omleta care dupa racire se taie marunt,sub forma de taitei.Se da un clocot,se presara verdeata,se drege cu smantana.

Poze

BORS DE PRIMAVARA, poza 1BORS DE PRIMAVARA, poza 2BORS DE PRIMAVARA, poza 3BORS DE PRIMAVARA, poza 4BORS DE PRIMAVARA, poza 5BORS DE PRIMAVARA, poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1h5m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Bors cu carne de vita
Bors cu carne de vita
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Bors de peste
Bors de peste
4 porții
35 min
Foarte ușor
2.7 / 5
Rețetă Bors de zarzavat
Bors de zarzavat
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Pachetelele de primavara, aperitive pentru orice anotimp!Pachetelele de primavara, aperitive pentru orice anotimp!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: