Petitchef

Bors de primavara

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 cartofi noi

1 radacina morcov

1 radacina pastarnac

1 radacina telina

1 radacina patrunjel

2 legaturi loboda

1 legatura spanac

2 cepe verzi

1 usturoi verde

1 legatura leustean

1 verdeata(legatura patrunjel,marar,hasmatzuchi)

5 linguri ulei 1 0u,

2 linguri faina amantana

1/2 l bors acru

Preparare

  • Ceapa si usturoiul se calesc foarte putin in ulei incins,se adauga cartofii taiati cuburi, radacinoasle,apa.Se lasa la fiert.Intre timp se curata se spala zarzavatul si se adauga pe rand: loboda, spanacul, leuteanul.
  • Se adauga borsul si fidelutele obtinute astfel: din oul batut cu faina se face o omleta care dupa racire se taie marunt,sub forma de taitei.Se da un clocot,se presara verdeata,se drege cu smantana.

Poze

BORS DE PRIMAVARA, poza 1
BORS DE PRIMAVARA, poza 2
BORS DE PRIMAVARA, poza 3
BORS DE PRIMAVARA, poza 4
BORS DE PRIMAVARA, poza 5
BORS DE PRIMAVARA, poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Bors de cartofi cu sfecla rosie !
Bors de cartofi cu sfecla rosie !
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bors moldovenesc de vacuta
Bors moldovenesc de vacuta
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bors cu carne de vita
Bors cu carne de vita
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1h5m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.