Petitchef

Ciorba de burta(reteta de la Angela)

Felul principal
7 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

7

Preparare

  • Fierbem burta cu putin otet, sa dea 2-3 clocote. Apoi aruncam apa in care a fiert burta si transferam burta intr-o alta oala cu apa clocotita,in care vom face ciorba.
  • Dupa aproximativ o ora si jumatate de fierbere, adaugam oasele de vita cu maduva si fierbem in continuare, pana burta este bine fiarta.
  • Cand burta este fiarta, o scoatem si o taiem fasii subtiri.Scoatem si oasele,care se arunca.
  • Separat, se face un amestec din faina, galbenuse si smantana, care se toarna peste supa. Apoi adaugam in supa morcovul ras fin si burta taiata.
  • Dregem ciorba de burta cu usturoi zdrobit, sare, vegeta si piper, dupa gust.
    Se lasa de pe o zi pe alta; se serveste a doua zi, cand toate aromele s-au intrepatruns bine.Dupa gust, se poate drege cu otet, smantana si usturoi.


Întrebări:




Comentarii:

nae, 08/10/2017

Cred ca nici cainele meu nu mananca asa ceva

(0) (1) Abuz
20/06/2016

Tu arunci oasele cu maduva? Se pare ca, daca nu esti chiar proasta, esti cel putin idioata! Si pe deasupra mai pui si faina in ciorba! S-o manci cu ma-ta!

(0) (0) Abuz
17/09/2012

Este mortala incercatio cu toti este cea mai tare :))))))

(0) (0) Abuz
04/08/2012

Buna

(0) (0) Abuz
29/10/2011

Mia esit foarte buna incercati si voi

(0) (0) Abuz
02/08/2011

Buna

(0) (0) Abuz
Nicolae
Nicolae, 02/05/2010

Minata reteta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează