-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Ciorba
-
Retete bors și ciorbă
-
Rețete borș ciorbă morcov
-
Ciorba de crap
Ciorba de crap
Preparare
-
Punem la fiert ceapa tocata cu o lingurita de sare. Separat, inabusim legumele taiate in ulei combinat cu tot atata apa.
-
Le adaugam cu tot cu ulei in vasul pentru ciorba. Cand sunt patrunse, punem rosiile descojite, taiate in cuburi.
-
Cand continutul clocoteste din nou, punem borsul fiert separat si bucatile de peste. Lasam ciorba sa clocoteasca incet 15 minute, stingem focul, adaugam leusteam tocat si acoperim.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Perfecta
Super delicioasa !
Super.....
Sper sa iasa beton
Buna ok
Comentariul tău:s\Super
Voi incerca si eu sambata pt ca se mananca pest.
Super gustoasa si le recomand tuturor ....