Petitchef

Ciorba de crap

Felul principal
2 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Punem la fiert ceapa tocata cu o lingurita de sare. Separat, inabusim legumele taiate in ulei combinat cu tot atata apa.
  • Le adaugam cu tot cu ulei in vasul pentru ciorba. Cand sunt patrunse, punem rosiile descojite, taiate in cuburi.
  • Cand continutul clocoteste din nou, punem borsul fiert separat si bucatile de peste. Lasam ciorba sa clocoteasca incet 15 minute, stingem focul, adaugam leusteam tocat si acoperim.


Poze

Ciorba de crap
Ciorba de crap - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

27/04/2015

Perfecta

(0) (0) Abuz
12/04/2014

Super delicioasa !

(0) (0) Abuz
26/03/2014

Super.....

(0) (0) Abuz
22/11/2013

Sper sa iasa beton

(0) (0) Abuz
17/10/2013

Buna ok

(0) (0) Abuz
05/10/2013

Comentariul tău:s\Super

(0) (0) Abuz
roscaliliana, 24/11/2009

Voi incerca si eu sambata pt ca se mananca pest.

(0) (0) Abuz
Fryda
Fryda, 22/11/2009

Super gustoasa si le recomand tuturor ....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează