Petitchef

Branzino al cartoccio(biban de mare la folie)

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Preparare: curatam si spalam bine pestele, il saram si piperam. cartofii ii taiem cubulete si ii amestecam cu patrunjelul si usturoiul tocat marunt. Luam pestele si umplem burta cu cartofi, il asezam pe o hartie de copt unsa cu ulei.
  • Rosiile le taiem pe jumatate si le asezam deasupra pestelui. Inchidem bine hartia ca sa nu iese aburul la copt si dam la cuptor 25-30 de minute la 180°. Cand e copt il scoatem di cuptor si deschidem hartia cu atentie sa nu ne ardem este delicios.

Poze

Branzino al cartoccio(Biban de mare la folie), poza 1
Branzino al cartoccio(Biban de mare la folie), poza 2
Branzino al cartoccio(Biban de mare la folie), poza 3
Branzino al cartoccio(Biban de mare la folie), poza 4

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

20/06/2017

Este buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Biban de mare la cuptor
Biban de mare la cuptor
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Biban de mare cu sos de bere si orez cu avogado
Biban de mare cu sos de bere si orez cu avogado
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
4 porții
1 h 45 m
Ușor
3.4 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Merluciu en papillote
Merluciu en papillote
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

En papillote, al Cartoccio sau In pergament En papillote, al Cartoccio sau In pergament Samphire – sparanghelul de mare Samphire – sparanghelul de mare Sarea de mare Sarea de mare

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei