Budinca de taitei
votează acum

Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Budinca cu mere si caramel
-
Budinca de chia si kiwi
-
Budincă de paste în friteuza cu aer
-
Natillas, budinca spaniola
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
- Se pun taiteii sa clocoteasca in apa cu sare, se scurg si se pun la fiert in lapte dulce. Se fierb pana cand se inmoaie. Se racesc si se scurg.
- Separat se freaca cinci galbenusuri cu 100 g zahar si 100 g unt pana cand amestecul devine o crema spumoasa. Se parfumeaza crema cu vanilie sau rom, se amesteca intr-un vas adanc cu taiteii reci.
- Se bat albusurile spuma si se pun peste compozitia de budinca, se omogenizeaza si se rastoarna intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
- Se introduce budinca in cuptorul cald si se coace la foc potrivit timp de o ora.
- Se scoate si se lasa la rece, dupa care se taie felii groase si se serveste ca desert.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!