Petitchef

Calamar in sos picant de tomate

Felul principal
2 porții
20 ore
13 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
bucati de calamar in ulei din conserva

3 linguri ulei de masline

2 catei de usturoi

sare

piper


2 ardei chilli

1 lingura sos tomat

1 lingura patrunjel maruntit

3 rosii din conserva taiate marunt + 1/2 canuta de sos de la ele

Preparare

  • Intr-o tigaie se incinge uleiul si se prajeste usturoiul maruntit timp de un minut.
  • Se adauga, sare, piper, oregano, ardeii uscati chilli maruntiti, rosiile tocate fin si bulionul. Se tine pe foc 10 minute pana cand se formeaza un sos de rosii bun de-ti vine sa-l mananci gol!
  • Se adauga bucatile de calamar si se mai lasa pe foc doar 2-3 minute, timp in care se amesteca in mod constant.
  • Se serveste simplu sau cu garnitura de orez! Preferabil cu garnitura de orez! .

Poze

Calamar in sos picant de tomate, poza 1
Calamar in sos picant de tomate, poza 2
Calamar in sos picant de tomate, poza 3
Calamar in sos picant de tomate, poza 4
Calamar in sos picant de tomate, poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Calamar in sos picant de tomate
Calamar in sos picant de tomate
2 porții
20 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Calamari umpluti
Calamari umpluti
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Calamar umplut cu legume si sos de lamaie!
Calamar umplut cu legume si sos de lamaie!
4 porții
1 oră
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.