Petitchef

Carpa al forno(crap la cuptor)

Felul principal
6 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 crap de 1,5kg


1|2 ardei rosu

200 g ciuperci proaspete

2 catei de usturoi

1 cutie de rosii in bulion.

sare, piper

ulei de masline.

Preparare

  • Preparare: curatam si spalam bine pestele, dupa care il saram si piperam. Taiem capul si coada din care eu am facut ciorba. Luam un vas de cuptor, il ungem cu putin ulei si asezam pestele si legumele taiate fasii.
  • Dam tava la cuptor 20 de minute la 160°. Intre timp tocam marunt usturoiul si il amestecam cu rosiile. Dupa 20 de minute adaugam si rosiile si mai dam la cuptor 25 de minute la 180°.
  • Presaram patrunjel tocat si crapul nostru e gata de servit pus si o dorada pentru cine nu mananca peste de apa dulce.

Poze

Carpa al forno(Crap la cuptor), poza 1Carpa al forno(Crap la cuptor), poza 2Carpa al forno(Crap la cuptor), poza 3Carpa al forno(Crap la cuptor), poza 4Carpa al forno(Crap la cuptor), poza 5Carpa al forno(Crap la cuptor), poza 6

Întrebări:




Comentarii:

20/12/2016

Si ce facem cu ardeiul si ciupercile!?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Carpaccio
Carpaccio
2 porții
15 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Carpaccio de somon(salmon carpaccio)
Carpaccio de somon(salmon carpaccio)
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: